Online tanítás

Online tanítás, tantárgyi megsegítés (1-4. osztályos gyermekeknek)

Úgy tapasztalom, amekkora előnnyel tud járni a digitális oktatás, úgy legalább akkora terhet is ró a szülőkre nézve. Ebben szeretnék segítséget nyújtani, a gyerekeknek tartott tantárgyi megsegítéssel, videóórák keretén belül.

Hogyan zajlik a foglalkozás, milyen keretei vannak?

Az online tanítás, tantárgyi megsegítés videofoglalkozás formájában zajlik. Az Önök által előre jelzett tananyagot, témakört, konkrét feladatot dolgozzuk fel 45 perc során, a gyermek számára lehető legérthetőbb formában, játékos módon. Az online tanítás/ tantárgyi megsegítés főként egyéni foglalkozást jelent, de külön kérés esetén a létszámot bővíthetjük maximum plusz 2 fővel. A foglalkozások alkalmankénti időtartama 45 perc, de ezt befolyásolja a gyermek figyelmi képessége és terhelhetősége.

Ki tud jelentkezni?

Az online tantárgyi megsegítésre, online tanításra, valamint az órai tananyag-feldolgozásra kisiskolások tudnak jelentkezni, 1-4. osztályig.

Van-e bármilyen teendő a foglalkozás előtt?

Szükséges egyeztetnünk, hogy milyen tantárgyrész feldolgozásában kérnek segítséget, milyen könyvből tanul a gyermek, van-e speciális igénye.

Van-e egyéb fontos tudnivaló?

Az online logopédia foglalkozásokhoz szükséges a stabil és viszonylag gyors internetkapcsolat megléte, továbbá a jelentkezőnek tudnia kell legalább fél órán át a gép előtt ülnie és figyelni.

Kovács Tímea – gyógypedagógus, logopédus

Elérhetőség: 06-20-366-61-83, info@figyelemfejlesztes.hu

Az online tantárgyi megsegítés, online tanítás árairól telefonon/emailben érdeklődjenek.

Fotó: Paul Goyette , Lizette Greco