Rólunk

Kisné Hullán Gabriella – tulajdonos, neurofeedback tréner, gyógypedagógus

Kisné Hullán Gabriella
Kisné Hullán Gabriella

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán végeztem pszichopedagógus és tanulásban akadályozottak szakirányokon.  Pályakezdőként családoknál tartottam egyéni gyógypedagógiai fejlesztéseket. Ezen időszakban, a Pesti Korai Fejlesztőben ismertem meg egy családot, akik felkértek, tanuljam meg az addig hallomásból sem ismert neurofeedback módszert az unokájuk szélesebb körű fejlesztése érdekében. Innen kezdődött a módszerhez fűződő kapcsolatom, mely végül az országos szakmai egyesületté forrta ki magát.

Mindig is igyekeztem végzettségemnek megfelelő esetekkel foglalkozni. Az egyéni fejlesztés és a szülőkkel való rendszeres kapcsolattartás miatt mindig is tudtam, nem intézményekben szeretnék dolgozni. Amiért különösen megszerettem a neurofeedback tréninget az a kézzelfogható eredmények, melyeket számszerűsíthetünk is. Minden egyes tréning alatt figyelemmel tudom kísérni az adott személy teljesítményét és látom merre haladunk a folyamatban.

Az évek alatt fontos hangsúlyt fektettem arra hogy kollégáimmal is tartsam a kapcsolatot. Rendszeresen segítettem kezdő kollégákat egyéni szupervíziók tartásával, hogy minél magabiztosabban és szilárdabb tudással és gyakorlattal kezdhessenek bele önálló praxisukba.
2018-ban felkértek hogy adjak elő a neurofeedback tréningről egy konferencián, ADHD kapcsán gyógypedagógiai vonatkozásban, illetve tartsak kisebb workshopot kollégáknak ebben a témában. Ekkor fogalmazódott meg bennem hogy szeretnék szakmai közösséget építeni és megosztani másokkal az addig szerzett tudásomat a témában. Így 2019 januárjában létrehoztuk kollégáimmal az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesületet, melynek alapító Elnöke lehetek.

Pillanatnyilag szülési szabadságom miatt minimális óraszámban vállalok neurofeedback tréningek tartását, illetve gyermekspecifikus neurofeedback szupervíziókat kollégák számára.

Jelenlegi munkahelyeim:

Tanulmányaim:

 • AIT – Hallásfigyelem tréning
 • Frequeci and Z-score neurofeedback tréner
 • Slow Cortical Potencial, neurofeedback tréner
 • EEG-Biofeedback, Neurofeedback tréner specifikáció – Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (SOTE)
 • ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai kar – pszichopedagógia, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirány

Kovács Tamás – pszichológus, neurofeedback tréner

Kovács Tamás
Kovács Tamás

Korábban az Újbudai Nevelési Tanácsadóban dolgoztam gyermekpszichológusként; jelenleg magánrendelés keretei között gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt folytatok pszichológiai konzultációt és gyermekterápiát.

Munkám során felfigyeltem arra, hogy bizonyos nehézségek esetén, amelyek az idegrendszer fejlődésének elakadása során bukkanak fel; szükség van a terápia mellett fejlesztésre (gyógypedagógiai, mozgásfejlesztés, logopédia, stb) is. Éppen ezért, a módszertáram bővítésének céljából tanultam ki az egyik legkorszerűbb fejlesztési eszköz, a neurofeedback használatát, amely figyelemzavarral élő gyermekek és felnőttek esetében, valamint különböző tanulási problémák során meglehetősen hatékony segítségnek bizonyul.

Jelenlegi és korábbi munkahelyeim:

 • Magánrendelés (gyermekterápia; pszichológiai konzultáció felnőttek részére)
 • Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat – XI. kerületi tagintézmény (nevelési tanácsadás, szakértői bizottsági tevékenység)
 • Kék Pont Alapítvány – City Art Műhely
 • Drog-Stop Budapest Egyesület
 • Megállócsoport Alapítvány

Tanulmányaim:

 • Klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus – PTE-BTK
 • Okleveles Pszichológus – PPKE-BTK
 • EEG-Biofeedback, Neurofeedback tréner – Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület
 • Módszerspecifikus gyermekterapeuta képzés (folyamatban) – EGO Klinika
 • Családterapeuta képzés (folyamatban) – Magyar Családterápiás Egyesület
 • Williams Életkészségek Facilitátor képzés – SOTE Magatartástudományi Intézet
 • Tanulástechnika képzés – Vadaskert Alapítvány

Kollár Balázs – pszichológus, neurofeedback tréner

neurofeedback, pszichológia
Kollár Balázs

Kollár Balázs vagyok, pszichológus és neurofeedback tréner. Tanulmányaimat fejlődésklinikai szakirányon végeztem, és ennek megfelelően a későbbiekben is a gyermekek pszichés megsegítése és fejlesztése a szakmai célom. Úgy vélem, a neurofeedback-tréning keretein belül valós támogatást tudok nyújtani olyan személyek számára, akik nehézségeket tapasztalnak figyelem, koncentráció és tanulás terén, vagy szeretnének kiemelkedően teljesíteni az iskolában vagy a munkahelyükön. Úgy látom, ez a modern módszer jól illeszkedik azokhoz a személyekhez, akik az előbb felsorolt problémák miatt küzdenek a teljesítmény kérdéskörével: megnyugtató módon zökkenti ki az egyént a mindennapokból, nem kíván nagyfokú erőfeszítést, és a legtöbb esetben látványos eredményeket képes produkálni, amit a kliens a mindennapjaiban is kézzelfoghatóan tapasztal.

Számomra a legfontosabb a fejlődés, mind a szakmai- mind a magánéletemben. Igazi támogató karakternek gondolom magam, életem minden területén igyekszem segíteni társaimat – úgy gondolom, hogy a másoknak nyújtott támogatás és elfogadás a legfontosabb pillére annak, hogy biztonságban fejlődjön az emberi szellem és lélek, ezt pedig a kliensekkel való munka során is kiemelten fontosnak tartom.

Tanulmányaim:

 • Országos Biofeedback és Neurofeedback Egyesület, neurofeedback tréner
 • Pázmány Péter Katolikus Egyetem, okleveles pszichológus
 • Pázmány Péter Katolikus Egyetem, viselkedéselemző